Sunday, 3 May 2015

Salam. Lama tinggalkan activity blogging ni, sbb focus dgn kerja2 sewing dan crafting bagai. Anak2 kecil lagi, maid pun tarak, mmg masa utk diri sendiri sgt terhad. Sambil2 siapkan tempahan, kena curi2 masa jahit baju untuk family dan diri sendiri. Boleh la jimat, dan boleh la beli fabric mahal sikit, xder upah jahit. This week kena buat cake utk kawan. Rasa malas sgt nk buat sbb focus pada menjahit, dan kena siap2 few tempahan target before ramadhan mesti siap semua. Tapikan dah janji dgn kawan, dah sebulan lebih dia order so nak tak nak kena buat la.

Cake virago... macam virago ker kapcai? hahaha

Vrooommmm!

Cake untuk anaknya. 

Maknya baru belikan smartphone... sbb tu la cake phone


Syiok kalau dapat lepak2 mcm ni

Guna edible print. Ada nama dan d.o.b birthday boy skali to make him feel special.

Dah siap rasa seronok pulak. Boleh lah terima tempahan kalau ada yang sudi ... hehehe

Byesss

4 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete