Sunday, 23 November 2014

cake bicycle untuk hana

This is the latest from me... specially done for Hana's 4th birthday. Penat jugak kepala ni, tgh syiok2 menjahit pastu kena tune mood buat cake deco, amek masa jugak nak switch. Dah janji punya pasal, wajib buat, lgpun ni minggu akhir sekolah sebelum cuti akhir tahun dan most probably hana masuk qdees tahun depan.....(sebenarnya sayang pulak nk tinggalkan pasti aisyah :()

Untuk kali ni i buat theme Hana ride her bike pergi Pasti Aisyah... sebenarnya Hana nak figurine kawan2 sekali, tapi mama x sempat lah nak buat..... Ni 1st time buat basikal... dengan budak sekali tgh ride... imagine la susahnya memikir.... dari sewing switch ker sugarcrafting....  macam mana nak buat supaya x guna dawai sikit pun... Ya mmg x guna dawai pun untuk bike figurine ni... rasa ngeri pulak nak bagi budak2 tadika dgn dawai2 dlm makanan.... bad idea! 


Wheel belakang tu tenggelam sket sbb lupa nak buat support.


Pasti Aisyah Saujana Utama


Hana is 4!


Nak shapekan muka ni i guna tangan jer.


Dah pakai tudung ;)


Ciao!

5 comments:

  1. Cantik la kak sue.creativenya : )

    ReplyDelete
  2. rasa macam da lama x singgah sini, pandainya men-deko kek..thumbs up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete