Saturday, 12 April 2014

Wanda Panda




Comel sangat kasut2 Wanda Panda ni kan?... Tapi tak semua model available kat Malaysia pun... Selalu kalau passby Antton and Co Midvalley mesti singgah.... Cucici mater jer la....  Too pricey for me... Kalau stakat nak letak kat kaki jer.... owhhh... Banyak pilihan lain lagi.... Tapi semalam rezeki aku dapat beli juga akhirnya.... Masuk2 kedai jer nampak 50% discount... Whattttt??!!! Patuhkahhh aku?!!!!!! 50% discount for members jer.... Nak jadi members cuma rm12/yr.... Apo laei..... Den sainap jer lar just to get that big 50! Original price rm369 ... Pas discounted  dapat lar rm184.50 ...... Discounts on selected items jer... Nasib ada yg berkenan....

Ni yang tertangkap... Design ni elok2 jer untuk aku, sebab boleh bagi effect kaki nampak kecik sikit.... Hehehehe..... Aku fallinlove dgn yang kaler ijau ekceli sbb lagi comel........ Tapi sbb susah nak match dgn banyak baju... So aku pilih jer yg sand kaler tuh.... Match dengan dress yang aku jahit sendiri.... Jahit sendiri laaa.... kes nak jimat...  Heheee

6 comments:

  1. 😍comel le kasut tu!
    Aku plak tebiat beli ankle boot.
    Walopon cuaca panas hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok tu ankle boots ... Aku pun suker!

      Delete
  2. Assalamualaikum..
    mcm best je kasut tu. comfort x..tengok page dia td designnye semua cute cecantik. color pun pastel je.1st time dgr brand ni. nampak sgt dah lama xbuat keje window shopping. hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslam. Yg saya punya tu flat, comfy lah.... Kalau design lain x sure la... Cuma leather ni manja sket... Mudah calar, kalau kena air nampak sgt kesan basah tu... So kena rajin wax la... Tapi design, colour, neatness mmg irresistable....

      Delete
  3. suka dengan design simple camni..
    wahhh original price tuh tak hengat tuh kikiki.. arituh tengok hush puppies.. rege sandal jer 200++ fikir punya fikir.. tak jadi jugak hihihi

    ReplyDelete
  4. Ni lagi cantik dari hush puppies sis..... Gi tgk sendiri... Uh uhhhhh

    ReplyDelete