Thursday, 5 January 2012

solat sambil tengok tv


Apalah 4yo mama ni.... td ajak solat zohor, dia kata nak solat sendiri kat luar bilik..... Mama dah abis solat check la apa dia tgh buat... senyap jer... rupa2nya tgh solat dgn sejadah straight ngadap tv... sambil solat sambil nonton...nak tergelak pun ada mama ni... nak tgk tv rupanya patut la nak solat sendiri..... confident jer muka dia.
hehehe... betullah tak paham lagi... ok la tu nak solat w/pun tak paham....



Malam tadi kakak susah nak tidur sbb sengal2 bahu sbb carry bag berat sgt... so papa tolong massagekan.
 Mama rasa pun berat... classroom kat 3rd floor pula tu... badan dah la halus... seksanya standard 2.....

On 1st day dah lah panas sesak pula tu.... masa tu la ramai sibuk nak beli buku... termasuk la kami... hehehe... 

Dalam reramai tu adalah 1 boy ni standard apatah... takkanlah std 1 sbb sesi ptg... nangis bagai nak rak to the extend ayah dia mcm nak lempang dia... end up dia tinggalkan jer budak tu menjerit2 kat situ... kesiannya.... but i felt so touched sbb pas father budak tu pergi ramai yg dtg pujuk budak tu... saya pun antaranya sbb kesian hehehe... bagi dia air... mula2 jerit2 tak nak tapi amek gak... those people pujuk2 dia pun reda lah nangis...

2 comments: