Friday, 26 September 2014

Project raglan Tee

Ini bukan project suka suki, tapi mmg nak jahit tshirt utk anak2. I' m the type of person yg x pandai nak solek2 kan anak atau pakai baju stylo mylo.... Selalunyer kalau shop baju mmg cari yg decent for a muslimah.... Tapi selalunya yg ada doesn't meet my needs.... Kalau kaler dah cantik... Tapi terkecik terpendek larrr... Stylo sgt larrr... ... Kalau suai utk muslimah.... Amek kaw... Kaler mmg diluar akal pemikiran ku.... Hehehe

Raglan Tee pattern ni ambil kat http://www.itsalwaysautumn.com .

Ni hasilnya.
Ada label siap.... Hehehe... Berangan... Mana la tau ada rezeki kan?

Terbesar plak lubang leher tu... 1st time buat ... Nak cepat... Klangkabut bagai dan gangguan teruk dari si Jannah... Mama marah2 dia pun, dia buat muka selamber... Yg geramnyer time kita tgh potong kain dia sorak... "Tong... Tong... Tong... Tong...."  Hehehe




















6 comments:

  1. Wow.. Cantik niki. Betul mmg susah nak cari yg sesuai. Baru weekend lepas anak aku kena sound ngan apaknye, mcm bibik katanya T_T. Dah lah budak2 ni bila disuruh tukar yg semengah derang tarik muka, stress maknye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik la budak2 ni nak pakai apa aku jahit... Budak2 zaman skang ni bukan macam kita dulu, apa parents belikan kita rela jer...

      Delete
  2. Good job Kak Sue.Memang serba boleh : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..... Cara2 menghiburkan diri sendiri.... Hehehehe

      Delete
  3. You impressed me with ur skills setiap kali saya visit blog ni... yes, am jealous hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mak2 zaman dolu2 kan saya... Hehehehe

      Delete